تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟

تولید نفت، گاز و برق در آمریکا مختل شد

تولید نفت، گاز و برق در آمریکا مختل شد یخبندان و طوفان در آمریکا موجب شده است تولید نفت و گاز و برق در آمریکا کاهش یابد و قیمت این حامل‌های انرژی بالا رود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، طی روزهای گذشته شاهد یخبندان گسترده و طوفان در آمریکا بودیم که موجب شده است در بسیاری از مناطق شبکه توزیع برق قطع شود، و تولید نفت و گاز و همچنین نیرو کاهش یابد.

در حالی که مردم آمریکا خود را برای تعطیلات کریسمس آماده می‌کنند، شاهد افزایش قیمت برق و گاز در این کشور هم هستیم.

طوفان زمستانی الیوت دما در بسیاری از بخش‌های آمریکا را به شدت کاهش داده و دو سوم این کشور را درگیر یخبندان شدید کرده است.

پیش‌بینی می‌شود سرما و بارش برف در برخی مناطق آمریکا تا کریسمس ادامه یابد.

بیش از 1.5 میلیون خانه و شرکت در آمریکا برق خود را از دست داده و پالایشگاه‌ها در تگزاس تولید بنزین و گازوئیل را به خاطر خروج تاسیسات از مدار، کاهش داده‌اند، به خاطر کاهش تولید، قیمت گاز، برق و حامل‌های انرژی در آمریکا بالا رفته است.

تولید برق و گاز از داکوتای شمالی گرفته تا تگزاس دچار کاهش شده و 1.5 میلیون بشکه روزانه از ظرفیت پالایشگاه‌های آمریکا در خلیج مکزیک به خاطر سرمای شدید از مدار خارج شده است. اگرچه این مسئله ادامه‌دار نخواهد بود، اما موجب افزایش قیمت شده است./ فارس

کلمات کلیدی: یخبندان آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار